Maija kävi sunnuntaina 9.9 Perämeren Bassettien järjestämässä mätsärissä ja tulos oli pienten punaisen nauhan saaneiden pentujen kolmas!!! Ruusukkeen lisäksi Maija sai kahdenlaisia purutikkuja, vinkulelun, pallon ja frisbeen.

Tässä neiti ja ruusuke, joka sojottaa vähän miten sattuu, mutta jotenkin se sopii MP:n tyyliin :). Niskat on kyllä vähän turhan kenossa....

894335.jpg

Samaisessa mätsärissä Karkki sai myös punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut punaisten kehässä.

Viime viikolla jäi toko väliin, mutta huomenna päästään onneksi taas mukaan. Viime viikolla agilitykurssin viimeisellä kerralla Maija toimi Karkin stunttina (Karkilla oli juoksu) ja mentiin putkea, keinua ja mentiin jopa kolmea estettä peräkanaa niin, että puomit oli maassa :).

Tänään aloitettiin Active Dogin agijatkokurssi ja päästiin uuteen halliin harjoittelemaan. Meidän ryhmässä on kaksi mustaa keskikokoista villakoiraa, mitteli ja Karkki. Neljä koirakkoa on aika sopiva määrä, ohjaajat ehtivät hyvin jokaisen kanssa touhuta. Tunti menee vaan niin sairaan nopeesti....

Ensin mentin hyppy-putki-hyppy -sarjaa suoralla ja sitten keppejä. Tämän jälkeen otettiin kaarevalta uralta kaksi hyppyä, jonka jälkeen piti valssata koiran toiselle puolelle, mutkaputki ja hyppy. Kunhan saisi omat kätensä ja jalkansa ruotuun.... Sitten mentiin vielä puomia ja rengasta. Puomin Karsu menee varmasti ja hyvällä vauhdilla, nyt voi keskittyä kontaktipinnan kosketukseen. Rengas meni myös hyvin, harjoiteltiin irtoamista sille.

Nyt lojuu pötkylöitä lattialla jaloissa.....