Tänään oli Oulun kv-näyttely Kempeleessä. Viime vuotinen näyttelypaikka, liikuntakeskus Hukka, on ollut remontissa, eikä enää sovellu näyttelypaikaksi. Kempelehalliin ei kaikki kehät mahtuneet, joten göötit arvosteltiin ulkoteltassa. Pakkasaamuna tuntui vähän turhan raikkaalta, mutta pikkukengissä ja jakussa mentiin kehään :). Tuomarina tänään oli Tina Permo Ruotsista. Kaikenkaikkiaan oli ilmoitettu 20 gööttiä, mutta neljä koiraa oli pois.

Karkki esiintyi hienosti, vaikka se on ollut koko viikon yhtä reipas kuin 10 kg:n hiekkapussi. Lieviä valeraskausoireita on taas ollut havaittavissa, mutta nyt olen osannut suhtautua niihin oikein, eikä Jyväskylän viime vuotinen kammotus toistunut. Karkin tulos tänään VAL ERI2 PN3. Arvostelu on tuolla näyttelysivulla.

Onnitteluja tulee tässä nyt sitten listana, etten unohtaisi ketään.... Harmittaa, että en ehtinyt onnitella kunnolla henk.koht. Monicaa ja Raffea sekä Marjoa ja Hetaa (hätäisesti siinä kehässä...). Eli siis meiltä hurjasti onnitteluja:

Monicalle ja Raffelle ekasta sertistä
Susannalle ja Otsolle siirtyvästä CACIBista
Tanjalle ja Ricolle ERIstä ja PU4:stä
Marjolle ja Hetalle ROPista ja FIN MVA-tittelistä

Mukava oli tavata taas tuttuja, vaikka tänään tuntui jotenkin siltä, että kaikki liukeni kauheen nopeesti jonnekin enkä oikein ehtinyt jutella kenenkään kanssa..... Hauska uusi tuttavuus oli Saanan Riimi, joka oli varsin terhakka gööttipojan alku!!

Illalla käytiin Susannan, Tanjan ja Lassen kanssa Välimeren-ravintolassa vetämässä oikein kunnon tönköt. Huh huh, mahtaa sitä huomenna haista valkosipulilta.... Kiitoksia mukavasta seurasta!!! Ja kyydistä kotiin :)

Huominen sitten hirvittääkin lähes yhtä paljon..... olen menossa kehäsihteeriharjoittelijaksi Kurt Nilssonille. Kehässä on 85 koiraa, kultaisianoutajia, novascotiannoutajia ja cockereita. Kun ei olisi kovin kylmä.....

Jatkoa lisätty 7.10. Oli tosi mukava olla Kurt Nilssonin kehässä harjoittelemassa. Jaoin nauhat ja serti/cacib-lappuset ja pidin tuomarille tulosluetteloa.... Minua oli neuvomassa erittäin kokeneet ja mukavat kehätoimitsijat, heille suuri kiitos!! Jos nyt sitten etsitään linkkejä göötteihin, niin Kurt Nilsson oli meillä tuomarina Iisalmessa viime toukokuussa ja kehätoimitsijat pyörittivät ja kirjoittivat gööttikehässä Tampereella maaliskuussa. Eka harjoittelu on nyt takanapäin ja eka merkintä kansiossa kortissa. Myös Susanna ja Sari selvisivät hengissä!! Hyvät tytöt!!