Mentiin jo perjantaina Susannan ja Otson ja Tanjan ja Ricon kanssa Tampereelle ja oltiin hotellissa yötä.
Erkkaripäivä oli lämmin, oli taas tosi mukavaa nähdä tuttuja göötteineen - vai tuttuja gööttejä ihmisineen??? :) Oli Justi ja Kaisa ja Kumma ja Dona ja Liisa ja Elmo ja Andy ja Bessi ja Hedda ja Heavy ja Aatu ja Kapu ja Vega ja Romi ja Doo ja Sasu ja Pörrö ja Tami ja Pipsa ja Moona ja Åsa ja Julle ja muutama muu :) Kauheesti tapahtui koko ajan ja jossakin vaiheessa huomasin seisovani Bessin kanssa kehässä....

Näyttely oli mulle pieni pettymys, vaikka onhan EHkin erittäin hyvä... Olisi ollut kiva saada rodun päänäyttelystä edes eri, mutta Karkki oli liian pieni ja takakorkea ja turkkikin oli liian pehmeä ja lantio liian pitkä.....

Meidän lenkkikaverit pärjäsivät onneksi hienosti!!!!

Otso ERI
Onnea Susanna!
ja

Rico ROP!!!!!
Onnea Tanja ja Lasse sekä kasvattaja-Tuula!!!
Aivan upeaa ja hienoa ja mahtavaa!!!

Kotimatkaa varten piti ihan miettiä miten auto pakataan, että saataisiin kaikki Ricon palkinnot mahtumaan mukaan :).

Nyt sitten Karkki jää näyttelytauolle vähäksi aikaa, onhan tässä kierrettykin. Kuten ehkä joku huomasi meidän hienoista Göötit kiertueella 2007 -paidoista :)

Tänä kesänä on saatu kävellä valmiiseen pöytään jalostustarkissa, erkkarissa ja jotkut vielä paimennustaipumustestissäkin. Erkkarista jäi mieleen upeat palkinnot, hienot kukka-asetelmat, kätevä kangaskassi ja avarat hyvät tilat. KIITOKSIA kaikille, jotka ovat olleet näitä tilaisuuksia järjestämässä!!

(Vielä loppuun pieni paljastus. Erkkaripäivänä oli mun XX syntymäpäivä.... Lahjaksi sain Susannalta ja Tanjalta lipun lokakuulle The 69 Eyesin konserttiin täällä Oulussa. Maltan tuskin odottaa......).