Siis mihin päivät menee?? Justhan nää syntyi, ei ne vielä voi olla luovutusikäisiä!!!! 

Kaikenlaista on taas tapahtunut, tämä päivittäminen ei vain oikein suju. Eikä kuvien ottaminen. Se vaan on niin, että siinä olohuoneen lattialla kun istuksii pentujen kanssa kameran ottaminen ei tule mieleenkään. Siitä pentujen kanssa puuhastelusta menisi koko nautinto kun niitä pitäisi tiirata kameran läpi. Näin se vaan on.

Viikonloppuna meillä oli etelänvieraita, Sari, Eeti ja Sami. Sarin kanssa istuttiin sitten keskenämme siinä olohuoneen lattialla . Oli kyllä NIIN mukavaa kun kävitte! Tää pitää ottaa uusiksi . Haisteliko Kumma ja Inkku teidät tarkkaan? Suurkiitokset siilitumpuista ja ihanista pehmorotista!! Niitä on retuutettu .

Viime viikolla otettiin 6-viikkoiskuvat pennuista. Apuna kuvaamassa oli Elina, kiitokset avusta! Ja niinhän se menee, että kun normaalisti pennut seisovat reippaasti pöydällä ja mutustavat raejuustoa tai jauhelihaa, kameran esiin ottaminen tekee niistä kiemurtelevia ja mönkiviä öttiäisiä.... Tässä nyt muutamia otoksia.

Ässä

Taavi

Bella

Pennut osaavat käydä hienosti ulkona tarpeillaan, kunhan muistaa avata kuistin oven riittävän usein. Tässä kohtaa voitte nyt sitten ajatella, että kuljeskelen täällä pirtanauha päässä ja kukkia hiuksissa ja näen sateenkaaria ja perhosia, mutta oikeesti olen tullut siihen tulokseen, että Koo on aika välkky. Pari päivää ihmettelin, että miksi ihmeessä se pyytää ulos eikä sitten menekään pissalle vaan seisoo keskellä pihaa naama ovelle päin ja haukkuu. Monta kertaa peräkanaa niin aattelin jo unohtaa sen hetkeksi takapihalle.... kunnes kolmantena päivänä tajusin, että se kutsuu pentuja ulos ja siitä lähtien meillä on käyty pissalla ja kakalla ulkona. Toki vahinkoja sattuu, mutta ei niin paljon.

Arvatkaa kuka?

Tässä on johtolanka...

Toinen tällainen kokemus oli Karkin ruokakupilla. Se on aika pihi ruuastansa eikä sitä sen kuppia saa oikeastaan edes katsoa silloin kun siinä on ruokaa. Maija ja Nila ja nyt pennutkin ovat sen oppineet. Yhtenä päivänä siivutin taas keitettyä porkkanaa koirille ja Koo otti omasta kupistaan yhden porkkanakiekon ja kantoi sen nätisti olkkarin matolle ja jätti sinne vampyyrien ihmeteltäväksi.... joko se aatteli, että maistakaapa tuota, se on hyvää tai sitten se aatteli että pysyvätpähän vähän aikaa pois jaloista.... mutta fiksua joka tapauksessa!!

Eero kysyi muuten tänään, että onko meidän olohuone nyt aina tällainen - otettiin tänään putki esiin ja naperot juoksentelee siitä läpi mennen tullen . Nää on niin reippaita ja avoimia ja ihania tyyppejä ja tosi tasaisia silleen kaikki, että kukaan ei erotu hirveesti porukasta mitenkään erityisesti. No, Taavilla ehkä on terävin purukalusto... Bellasta on kiva seikkailla ja Ässä tykkää eniten olla halittavana. Aivan valloittavia persoonia kaikki!

Taavi rakastaa tädin vieressä pötköttelyä .

 Aikuisten koirien kanssa ollaan treenailtu agia ja tokoa. Karkki kävi viime keskiviikkona ekoissa ohjatuissa Mikon treeneissä. Vähänkö oli hauskaa. Karkki karkasi tissit hulmuten namille puolesta hallista ja meni ihan omia menojaan . Perjantaina käytiin Katjan ja Tiikin kanssa ottaas pienet tehopätkät ja tein matalia hyppyjä ja putkiin lähetyksiä ja olihan vauhtia!! Maijakin sai mennä pari kertaa putkeen.

Tokoiltu on molempien kanssa. Eikä hullummin ollenkaan. Kummatkin on niin innoissaan, että niiden kanssa on kiva tehdä hommia.

Otso-setä kävi sunnuntai-iltana tervehtimässä pikkuväkeä. Tai siis pikkuväki tervehti Otso-setää, joka oli sen näköinen että aha, tää on se juttu joka multa on pidetty salassa ja katseli pitkin hankia. Olihan Maijakin viiden kuukauden, kun siitä tuli Otson silmissä koira, joten nää oli nyt jotain nuijapäitä varmaan Otson mielestä .

Meillä nämä pentuilut sitten jatkuu, kun Maija on sitten kans pieniin päin. Pentujen isä on Antimos Edgar Schein  ja MP tekee nämä ekat pennut Jaxonvilleen. Sitten me saadaan Maija ihan omaksi!! Sitä päivää odotetaan hartaasti.

Vuoden Göötti -kisoissa molemmat koirat saivat ihan mukavia tuloksia. Niistä myöhemmin.