Sitäpä käväistiin sitten vähän erilainen näyttelyreissu... Pellon ryhmiksessä, ihan tutussa Rohki-hallissa ja Hilkka Salohallankin kehässä on käyty ennen. Mutta nyt tähän reissuun liittyi vähän geokätköilymutkia, mm. tällaiselle korkeanpaikankammoiselle aikamoinen extremejuttu. Ei se ylöspäin meno, mutta piru vieköön se alaspäin tulo... No, voittajafiilis oli aika kova jälkeenpäin :). Niin ja siis en kätköile, olen jästiseuralainen. On tullut Tanjan perässä kuljettua sellaisissa paikoissa, ettei varmaan tulisi muuten mentyä :) :) :).

Mukava päivä oli taas! Meitä oli kehässä kuusi, kolme Kompiaista, kaksi Kompiaisen jälkeläistä ja Töhö. Konsta ja Ponku olivat erittäin hienoja. Töhö keuli oikein kunnolla, ei tainnut ravata yhtään askelta kehässä kun oli NIIIIIIIIIIN SIIIIIIISTIÄÄÄÄ olla taas mukana. Eli Maija rynni, peitsasi, laukkasi, keuli, hillui, seisoi lähinnä takajaloillaan jne. Mutta kivaa sillä oli ja se on pääasia ja oli se ROP-veteraani. Ja sitten meidän pieni Sirkka, joka on niin onnellinen kun se pääsee esiintymään. Häntä heiluu tauotta ja se tarjoaa kaikkea mitä se osaa, nopeammin ja nopeammin koko ajan :). Sirkka voitti nartut ja oli ROP ja sai ekan sertinsä, mistä olen niin mahdottoman iloinen ja onnellinen, että ei mitään rajaa.

Tässä ollaan Töhön kanssa menossa, kuva Tuija Säärelä :). Kauheesti sen piti yrittää katsoa mua ja olla muka tokokoira <3

Maijan%20kanssa%20keh%C3%A4ss%C3%A4.jpg

Kiitos taas kehän laidalle koko porukalle! Joka kerta ihan yhtä ihanaa viettää aikaa teidän kanssa <3. Ja mukava oli nähdä Kamun poikaa Nallea ja Hansin tytärtä Kuuraa, molemmilla meni tosi hienosti kehässä! Näistä lapsista kuullaan vielä :).

Tässä vielä kuva RKKy:n pääsiäismätsäristä, Konstan kuvan on ottanut Lotta Brännare. Sijoitus oli BIS-5 :)

Konsta%20RRKY%20m%C3%A4ts%C3%A4ri%202017