Viime viikolla kävin Maijan kanssa kahtena päivänä treenaas agilityä. Keskiviikkona oli oman ryhmän treenit ja torstaiaamuna oltiin Avan ja Ricon kanssa.

Keskiviikon treeneissä aiheena oli valssi ja takaaleikkaus, jota jälkimmäistä MP ei tajunnut ollenkaan, kun ei olla sitä juurikaan treenattu.... se ihmetteli että mitä kummaa minä siellä takana juoksentelen Hymy. Irtoamistreeniä lisää!

Tällaista harjoitusta tehtiin ensin, valssit 2-putken, 3-hypyn ja 4-putken perään. Sitten mentiin sama takaaleikkauksin, niin että ennen 3-hyppyä ja ennen 5-hyppyä piti leikata takaa. Itsenäisesti tehtiin kontakteja, kuutta keppiä ja sitten oli muuri ja pari hyppyä. Otin takaaleikkausta näilläkin namikupin avulla, että MP hiffais mistä on kyse.

Torstaiaamuna keskityttiin sitten takaaleikkauksiin omissa harkoissa. 1-2 esteet ensin niin, että namikuppi on 2-hypyn takana ja takaaleikkausta molemmin puolin. Ja sitten mentiin niin, että 1-hypyn jälkeen valssi ja 3-hyppy ja sitten takaaleikkaus 2-hypylle. Siis ristiin oikealta vasemmalle ja päinvastoin. Hyvin irtosivat molemmat, Ava ja Maija!

Viikonloppuna oltiin sitten pitkällä metsälenkillä. Kahvit ja pullat matkassa aurinkoisessa pakkassäässä melkein 4 tuntia Hymy. Oli aivan ihanaa! Koirat nautti peuhaamisesta ja juoksemisesta.

Karkki polulla

 

Palkkasinkohan minä taas sen siitä, että se hyppäsi mua vasten... Hymy


Täältä tullaan!!

MP ja Ava kuulostavat välillä ihan ampiaisilta..... aina ei oikeen tiedä, että aletaanko jo olla tosissaan vai vieläkö huumoria piisaa....

Pakkasta oli taas aamulla -25, joten taitaa jäädä MP:n illan agitreenit väliin... onneksi päästään Koon kanssa liitämään lämpimään halliin :).