Viime viikonloppuna käytiin Posion ryhmiksessä pentujen luovutuksen välissä. Mukana minulla oli Rouva Koo veteraaniluokassa ja Sirkka avoimessa luokassa. Lisäksi mukana olivat Eevokit eli urospennut Konsta ja pöyhöpöksy Niila sekä narttupentu Ilo. Tuomarina toimi Maija Mäkinen.

Konsta ja Niila eivät saaneet tällä kerta KP:ta, Konsta ei oikein liikkunut kunnolla ja Niila on tosiaan pitkäkarvainen. Molemmat pojat saivat kuitenkin kivat arvostelut! Niilallahan on varsin kiva rakenne, turkkia vaan on vaikka muille jakaa :). Ilo sai KP:n ja oli näin ollen ROP-pentu.

Sirkka kävi elämänsä toisessa näyttelyssä ja sai ERIn. Arvostelussa on maininta reippaasta tokoilijasta, sillä Sirkka alkoi tarjota nopeaa maahanmenoa siinä tuomaripöydän edessä seistessä. Ja koko ajan vaan nopeammin ja nopeammin :) :). 

Rouva Koo ei saanut SA:ta, koska siinä alkaa jo ikä näkyä takaliikkeissä ja naamassa (se kevyt kuono-osa on vieläkin kevyempi nykyään). Lisäksi Rouvan töpö oli tuomarin mielestä vähän omituinen. Ihan normaali se kyllä oikeasti on :). ROP-VET Rouva Koo oli ja sai kivan Pentikin kulhon palkinnoksi.

Kuvat on ottanut Sami Laitinen, kiitos :)

Jenna ja Niila

Niila%20ja%20Jenna.jpg

Natalia ja Konsta 

Konsta.jpg

Kaisa ja Ilo 

Ilo.jpg

Sirkka ja mä

Sirkka%20ja%20m%C3%A43.jpg

Rouva Koo ja mä

Sirkka%20ja%20m%C3%A42.jpgKoo%20ja%20m%C3%A4.jpg

Sää suosi Posiolla, se ei muuten ole itsestäänselvyys. Siellä on joku vuosi sitten paleltu räntäsateessa Bellan kanssa :).

Kiitos kaikille tosi mukavasta päivästä!