Tänään on perustettu uusi Kompiaisen AAA-kerho, jonka jäseniä ovat pitkähäntäinen tyttö ja kaksi töpöhäntäistä poikaa . Kerhon perustaminen aloitettiin aamulla n. klo 4.00 läähättämisellä. N. klo 8.15 ilmestyi ensimmäinen tulokas, töpö poika, joka kuitenkin oli vaikeasti vammainen ja onneksi kuollut.

Kerhon ainoa tyttöjäsen syntyi 8.49 (paino 158 gr) ja oli alusta asti varsin topakka ja tarmokas. Mennä touhelsi ympäri pentulaatikkoa niin että kerhon johtajatar eli äitikoira Karkki sai pyydystää sitä milloin mistäkin laidan alta hoitamista varten.

Isompi pojista (198 gr) syntyi klo 12 ja pienempi (128 gr) klo 12.50. Molemmilla pojilla on tosi pikkuiset töpöt. Pikkupoika on varsin tiitterä ja toimelias ja seisoo tissillä suorin jaloin .

Viimeinen jäsen, pitkähäntäinen tyttö, syntyi n. 13.40 kuolleena. Tämän pennun kehitys oli jäänyt kesken.

Kolme AAA-kerhon nyt olemassaolevaa jäsentä ovat pissineet, kakkineet ja touhunneet nisillä koko päivän. Nämä ovatkin tämän kerhon jäsenten tärkeimmät puuhat lähiviikkoina . Äitikoira on toiminut esimerkillisesti koko ajan.

Nimet on pientä säätöä vaille valmiina eli kaksi on varmaa, kolmas valikoituu sitten neljän jäljelläolevan nimen joukosta.

 

Äiti ja tytär

Ja koko AAA-kerho koolla! Isompi pojista sooloilee...

Ja tässä vielä paras A-ryhmä .

Terveisiä isäkoira Nastalle ja perheelle sekä Akuutin eläinlääkärille Tiina Tiihoselle, joka on ollut meidän "äitiysneuvolantäti". Lisäksi terveiset ja kiitokset Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriaseman eläinlääkärille Johannalle, jota ilman ei AAA-kerhoa olisi ehkä päästy perustamaan. Kiitokset Kirsille avusta ja Merville neuvoista tänään. Ja teille kaikille ihanille ihmisille, jotka olette olleet hengessä mukana ja toivottaneet onnea AAA-kerholaisille, lämmin kiitos!!!!