Tuomarina Vaasassa toimi Pekka Teini.

Kehässä oli kaikkiaan kuusi gööttiä, joista kaksi Kompiaista eli Mörkö ja Rudi. Molemmat pojat jatkoivat hienosti alkanutta vuotta, Mörkön ERI-putki piti vielä ja myös Rudi sai ERIn. Mörkö voitti velipojan luokassa ja palkittiin SA:lla. Paras uros -kehässä sijoitus oli 2 ja Mörkö sai toisen vara-sertinsä.

Mörkön arvostelu:

"Todella lupaava, hienosti liikkuva ja sopivan itsevarma nuori uros. Päässä hyvä pituus. Hyvin sijoittuneet korvat ja tumma pigmentti. Kaunis kaula, hyvä eturinta. Selkä saa tiivistyä vielä. Takana hyvätä kulmaukset ja hyvä lihaksisto. Turkki kunnossa. Esiintyy hyvin". JUN ERI1 SA PU-2 VARA-SERT

(Mörköstä Teini sanoi, että on aivan huippulupaava nuori uros :))

Mörkön kuva Sanna Vartiainen.

M%C3%B6rk%C3%B6%20Vaasan%20KV%2013.4.13-

Rudin arvostelu:

Lupaava, vielä kevytrunkoinen, mutta todella ryhdikäs nuori uros. Oikealinjainen pää, jossa vielä kevyt sukupuolileima. Hienosti sijoittuneet korvat. Hyvä kaula. Eturinta tulee myöhemmin. Rintakehä saa pyöristyä vielä, mutta siinä on hyvä syvyys. Hyvä takaosa ja leveä reisi. Tiiviit käpälät. Hyvä turkki ja reipas käytös". JUN ERI2

(Vielä erikseen on mainittava, että Teini kehui, että Rudilla on tosi hyvä pylly, kun se jatkuu vielä hännän jälkeenkin :))

Rudin kuva Salla Koskitalo.

Rudi%20t%C3%B6n%C3%B6tt%C3%A4%C3%A4-norm

Oikein paljon onnea poikien omistajille hienoista tuloksista taas ja kiitoksia Merville ja Sannalle mukavasta reissusta :).