Ihanat pikku-Beikot Kettunen ja Ukko ovat puuhastelleet reippaina kahdestaan sen jälkeen kun sisarus-Beikot muuttivat uusiin koteihinsa. Takapihalla on hepuloitu ihan kunnolla ja pieniä "remmikävelyitäkin" on tehty. Beikot nukkuvat yöt hyvin ja päivällä virtaa sitten riittääkin aikuisten koirien kanssa riekkumiseen.

Kettunen kukkalaatikossa smiley... ja kohta myös Ukko smiley... ja sitten meillä on niiiiiiin kivaa!!!!Maija-täti tulee katsomaan, että ei kai täällä vaan pidetä hauskaa smiley. Maijasta on alkanut löytyä samanlaisia hupipoliisin vinkeitä kuin Karkissa... paitsi, että Koo alkaa vissiin jo vähän pehmetä, kun ei se kauheasti puutu näiden pienten pömeleihin. Kettunen on vähän sen näköinen että o-ou....... enkä oikeastaan ollutkaan siellä kukkalaatikossa enkä ainakaan tehnyt yhtään mitään....Kettunen... ja se kohta aidasta, mistä on päästy naapurin puolelle rallattelemaan...On nää niin hauskoja tyyppejä smiley

Myös muiden Beikkojen kuulumisia on saatu ja hyvin on lähtenyt kaikilla sujumaan heart. Assi kävi mutkan viikolla ja voi sitä rallia! Mörkö nähtiin eilen agilityepikisissä ja olihan siinä reipas pikkumies!