Viime viikolla ostin uuden roosan nauhan edellisen kadonneen tilalle....  Nauhaahan myydään rintasyöpätutkimuksen tukemiseksi. Ei tämä aihe oikeastaan tänne Karkin ja Maijan blogiin kuulu, mutta kun tärkeästä asiasta on kyse, niin laitanpa muutaman rivin kuitenkin. Niin ja kyllähän tällä asialla oli oma merkityksensä silloin, kun päätin että Karkki otetaan.

Kesällä 2002 löysin vasemmasta rinnasta kyhmyn ja 40-vuotispäivänäni kävin sitten otattamassa siitä neulanäytteen. Kyseessä oli varsin ärhäkkä rintasyöpä, joka oli levinnyt jo kainalon imusolmukkeisiin. Seurasi iso leikkaus, sytostaatti- ja sädehoito ja kaikenkaikkiaan hoitoihin meni yli puoli vuotta. Hiukset lähti ja sen puolisen vuotta käytin peruukkia. Keväällä 2003 aloitin noiden muiden hoitojen jälkeen estolääkityskuurin, joka jatkuu edelleen. Kävin nyt syyskuussa taas puolivuotiskontrollissa ja kaikki oli hyvin. Ensi keväänä tulee 5 vuotta täyteen hoitojen loppumisesta....

Oikeastaan voisin heittää tähän haasteen kaikille göötisteille osallistua roosanauhakampanjaan!! Suurin osa meistä on kuitenkin naisia ja asia koskee meitä jokaista.

952378.jpg
Täytyy vielä tähän loppuun lisätä, että lasteni lisäksi Karkki ja Maija ovat kyllä varmasti parasta mielialalääkettä..... Niiden kanssa touhutessa ei jouda ajattelemaan mitään tylsiä ajatuksia.

707883.jpg

Tänään päästään taas Karkin kanssa agilityharkkoihin!